Intercanvi Polònia

Intercanvi cultural: ("Baladre de Muro" - "Stowarzyszenie Milosników Kultury Ludowej Powislanie de Sztum-Polònia"), 2005-2006. Després de nombrosos esforços, que van donar com a resultat els contactes i el posterior intercanvi cultural amb la regió de: Pomorskie a 40 Km. De GDANSK, (Ciutat de SZTUM), al nord de Polònia; vam viatjar a Polònia del 16 al 22 d'agost del 2005, realitzant 2 actuacions a la ciutat de Sztum amb motiu del 30 aniversari del grup polonés. A més vam tindre oportunitat de conéixer tota esta regió del nord de Polònia així com a les seues gents i costums.
Amb motiu del nostre viatge d'intercanvi a Polònia l'agost del 2005 prepararem un espectacle teatral de dansa el qual estrenarem per primera vegada davant del públic polonés, anomenat: "CADA COSA AL SEU TEMPS"; Un repàs a les tradicions repartides en les 4 estacions de l'any: Temps de sega i treball (Estiu), temps de mort i de vida (tardor), temps de família i amics (Nadal) i temps de festa Major (primavera).
Els dies del 10 al 17 De Juliol del 2006, vam rebre al grup polonés:"Stowarzyszenie Milosników Kultury Ludowej Powislanie", de Sztum. El anomenat grup ens va tornar la visita, del 10 al 17 de juliol del 2006 amb motiu dels actes commemoratius del 25 aniversari del grup Baladre, i per a que la seua estada fóra el més agradable possible els prepararem una ruta per a que conegueren el nostre poble i els seus voltants, organitzant-los també una sèrie d'actuacions a Lorxa, Benillup i Muro, i ens van mostrar així, els seus costums i tradicions al poble de Muro i les seues comarques veïnes.

Grup:  Stowarzyszenie Milosników Kultury Ludowej Powislanie
Ciutat:
SZTUM
Regió:
Pomorskie a 40 Km. de GDANSK

www.powislanie.art.pl
www.powislanie.dl.pl