Festivitats
Promoció i difusió del folklore de Muro:
 Fira de Sant Antoni, al mes de gener

Organització de l'aplec anual de danses a la Fira de Sant Antoni.

En este festival participen també grups convidats. En 1984 es va incorporar a la Fira de Sant Antoni com un acte festiu més i des de llavors es ve celebrant ininterrompudament.
Des de l'Ajuntament, els grups participants dansen al llarg del carrer, entre les parades del mercat i la gentada, fins a acabar en la plaça amb més peces de ball.

Fira de Sant Antoni

El 17 de gener és Sant Antoni, festa molt celebrada als pobles valencians i, com no, també a Muro. La vespra del dia 17 s’encén una foguera davant l'Ermita de Sant Antoni. El cap de setmana més a prop de la data (el d'abans o el de després, segons el dia de la setmana prop del 17 de gener) es celebra el Porrat de Sant Antoni, una festa que havia estat a punt de perdre's els darrers anys del franquisme, però que amb la vinguda de la democràcia i la participació ciutadana, ha reviscolat i esdevé una data important al calendari festiu i cultural de Muro.

A la plaça de l’Església es monta el Porrat on trobar dàtils d'Elx, dolços i llepolies de Xixona i cassoles, paellers i perols de l'Olleria. Recentment s'ha incorporat un Mercat Medieval que transforma els carrers del casc antic. Tanmateix, totes les entitats culturals de Muro fan la seua aportació, els pintors inauguren les seues exposicions de les que a més se'n poden trobar de bonsais, de manualitats tradicionals, i la que ofereixen tots els anys el Moviment Junior fent tasques de recerca cultural. El Grup de danses Baladre, junt als dolçainers de La Xafigà tenen molta feina eixos dies. S'organitzen conferencies i dansades per a dissabte, fogueres i festa per la nit, i diumenge s'organitza l'Aplec de dansà on es convida a  grups d'altres pobles per a que comparteixen la festa amb els murers. Durant  més de 33 anys han passat per Muro un grapat de grups d'altres comarques que se n'han anat amb el convenciment de que aquesta, també és sa casa.

Per la vesprada s'organitza la romeria de benedicció dels animals a l'Ermita de Sant Antoni a la que va tot el poble amb els seus animalets. En arribar a l'Ermita, la imatge del sant li pega dos voltes a la foguera i després es beneeixen els animals, acabant així la festa.