Exposicions d'indumentÓria
Ens vam plantejar la idea en cert moment, que la nostra tasca anava mÚs enllÓ de la recuperaciˇ i mostra de balls, i vam vore que estava en les nostres mans el recuperar peces d'indumentÓria tradicional que encara podien estar guardades en armaris o terrats. D'eixe treball, van sorgir nombroses: "Exposicions d'IndumentÓria Tradicional", aixÝ com colĚlaboracions en diferents entitats culturals interessades en indumentÓria antiga.


Exposiciˇ
(Any 1986)

Exposiciˇ (Any 1986)
"IndumentÓria de Muro i Comarca"

Exposiciˇ d'indumentÓria tradicional any 1986 celebrada amb colĚlaboraciˇ de la Caixa d'estalvis del mediterrani.

 

Exposiciˇ (Any 1986)


Exposiciˇ (any
1993)

Exposiciˇ (any 1993) "Moda d'Ahir"
SEGONA GERMANIA 1993
Exposic d'IndumentÓria Tradicional dins dels actes commemoratius del tercer centenari de la II¬ Germania. (any1993)

Exposiciˇ (any 1993)


Exposiciˇ "La dona a Muro"  (Any 2002)

ColĚlaboraciˇ Baladre Exposiciˇ:"La Dona a Muro", Gener de 2002. 
Exposiciˇ tradicional femenina: "La dona a Muro", organitzada per "El 'institut d'hist˛ria l'Almoroig".
A aquesta exposiciˇ vam aportar els nostres coneixements d'indumentÓria tradicional aixÝ com divers material i objectes de la vida quotidiana de la dona del passat a Muro.

 


Exposiciˇ "Baladre"
"Taller Teatre de Titelles Buffo". Maig-Juny 2007

El grup Baladre colĚlabora amb el "taller-teatre de Titelles Buffo" de Pušol (ValŔncia), del 30 de maig al 16 de juny del 2007.
Baladre colĚlabora amb el "taller-teatre de Titelles Buffo", aportant indumentÓria antiga per a l'exposiciˇ a grandÓria real, contrastant amb la grandÓria xicoteta de les seues titelles.
Esta companyia taller de titelles compta amb diferents tŔcniques com:
-Taller teatre d'ombres corporals.
-Taller teatre de gegants i mÓscares.
-Taller teatre de titelles objecte.
-Taller teatre de paper arrugat.
Les titelles escenifiquen costums i moments dels nostres avantpassats mostrant una reproducciˇ d'indumentÓria antiga valenciana de la primera mitat del segle XIX.
Estes exposicions i representacions van tindre lloc a Muro a: "La Casa de Ferro", del 30 de maig al 16 de juliol del 2007.


Baladre colĚlabora en l'exposiciˇ "Mantons i Ventalls" el 21-01-2011

El Grup Baladre colĚlabora en l'exposiciˇ "Mantons i Ventalls", organitzada per l'Institut d'Hist˛ria l'Almoroig, el 21 de gener de 2011.
Exposiciˇ tradicional de mantons de Manila i ventalls, organitzada per "El institut d'hist˛ria l'Almoroig".
A aquesta exposiciˇ el Grup Baladre, va aportar els nostres coneixements d'indumentÓria tradicional, en concret la dels mantons i ventalls, tant de la hist˛ria com de l'us d'estes peces d'indumentÓria tradicionals a les nostres comarques, aportant per a l'exposiciˇ el material d'aquest tipus del que disposa el Baladre; colĚlaborant aixÝ amb "El institut d'hist˛ria l'Almoroig", a entendre millor la vida quotidiana de la gent del passat a Muro. Esta exposiciˇ es celebra a la sala principal de la Biblioteca Municipal de Muro, durant la nostra tradicional Fireta de Sant Antoni, els dies 21, 22 i 23 de gener de 2011.