GRUP DE DANSES BALADRE

Avgda. de Gandia, s/n (Moll)
03830 MURO


Tl.646 285 679
 

 


N.I.F. G-03448586


On està Muro?

 
Vore Grup de Danses Baladre en un mapa més gran.Grup de Danses Baladre
La nostra Seu, inaugurada el 18-01-04


Ubicació del Grup de Danses Baladre de Muro a Google Earth
Instrucions:

1.- Has de tenir instal · lat Google Earth al teu ordinador.
2.- Clica sobre la imatge per descarregar l'arxiu amb extensió: "kml"
3.- Una volta al teu ordinador fes clic a l'arxiu "kml" i s'obrirà Google Earth amb la ubicació del Grup de Danses Baladre de Muro.Muro és una població de 8000 habitants aproximadament, està situada al costat de la carretera N-340 a uns 60km. al nord d'Alacant i 70km. al sud de València, la seua economia està basada en la indústria tèxtil i l'artesania principalment i en menor mesura l'agricultura de secà, la qual cosa li ha permés aconseguir un important desenvolupament econòmic.

Des dels seus orígens i al llarg de la història, nombrosos col·lectius humans, han deixat la seua empremta i vestigis en Muro, llegat de gran valor que en l'actualitat es conserva.

El seu meravellós enclavament natural, en un vall entre la Serra Mariola i el Pic de Benicadell, doten als seus habitants d'una gran qualitat de vida i fan que el visitant gaudeixca dels seus plàcids paratges.

Les centenàries oliveres invadixen les serres obrint-se pas entre fruiters ametlers i pins. L'oli es produïx ací en gran abundància, sent de gran qualitat i prestigi, compta per a la seua elaboració amb almàsseres d'avançada tecnologia, herència d'una tradició mil·lenària.

Muro té quatre pedanies: Turballos, Benamer, Setla de Nuynes i l'Alqueria de Jordà, que en el seu moment van ser alqueries musulmanes, cada una d'elles digna d'una excursió atenta.

Les seues festes principals són: "Moros i Cristians", se celebren durant la segona setmana de maig en honor de la Mare de Déu dels Desemparats patrona de Muro. "La Fira i el Porrat de Sant Antoni", al gener en el que es desenvolupen activitats culturals autòctones. "La Dansà Popular", en el mes de juny que coincidix amb la festivitat del Corpus. "El Carnestoltes", que és el més famós i divertit dels què se celebren en la comarca.