Intercanvi cultural del Grup de Danses Baladre de Muro i el Grup Rondalla Cors i Danses L'Alguenya, del poble de L'Aguenya (Alacant).
Baladre va participar a l'intercanvi cultural Muro-L'Alguenya 2013-2014, el nostre grup va actuar al 1er Encontre de Grups de Cors i Danses 2013 a la localitat Alacantina d'Alguenya el dissabte dia 15 de juny de 2013 en el "Día de la Convivencia" i a les "2ons. Jornades Gastronòmiques i Culturals d'Alguenya". Convidats pel seu ajuntament i la "Rondalla, Cors i Danses l'Alguenya". Es van celebrar varies activitats com ara cercaviles, tallers de música i dansa, grups infantils, i l'actuació dels grups participants: "Grup Baladre de Muro", "Rondalla, Cors i Danses l'Alguenya" i "Coros y Danzas de Abanilla". El dia 15 de juny per matí el grup de Danses Baladre va oferir un taller de balls de les nostres comarques per a tots els que van voler participar, més tard a les 20'00 hores actuàrem junt als altres dos grups participants.
La Rondalla, Cors i Danses l'Alguenya,
ens va tornar la visita al 2014, en el nostre “XXXI Aplec de Danses” del la Fireta de St. Antoni, dia 19 de gener de 2014 a les 11’30h. a més gaudirem també de la visita del Grup de Danses La Vall del poble d'Albaida, i que junts ens feren gaudir d’una mostra de balls de les nostres comarques,  donant a conéixer manifestacions culturals vingudes d’altres terres valencianes, ballant i tocant junt als grups Baladre i la Xafigà de Muro.


Grup Rondalla, Cors i Danses L'Alguenya, (L'Alguenya)

https://www.facebook.com/pages/Rondalla-Cors-i-Danses-LAlguenya/222254767897652?fref=ts

L’Alguenya és un xicotet poble del Vinalopó Mitjà a només dos quilòmetres de la província de Múrcia.
Els primers passos per a la creació de la Rondalla, Cors i Danses “L’Alguenya”, es van donar l’any 1986, quan va sorgir la conveniència de crear un grup per a recuperar i mantindre el folklore local que, a causa del seu caràcter totalment oral, corria el perill que a poc a poc desapareguera i fóra oblidat.
L’any següent, 1987, es van donar a conéixer els tràmits realitzats, formalitzant-se i creant el Grup de Rondalla, Cors i Danses. Es van començar a arreplegar dades de balls tradicionals, visitant les persones de més edat del poble, aconseguint-se valuosa informació al respecte. A poc a poc es va aconseguir recordar passos amb música i lletra de les nostres mares i iaies.
En estos més de 25 anys d’existència, el grup ha actuat en nombrosos pobles de la província d’Alacant i Múrcia, representa al municipi en la Desfilada Folklórica Internacional d’Alacant, actuant, a més, per descomptat, en les festes locals i en nombrosos altres actes, com per exemple festivals i àplecs, contribuint d’eixa forma a mostrar i conservar el nostre patrimoni folklóric. En estos moments, el director de música i cant és Pedro Quiles, i el de ball Paco Marhuenda.