Intercanvi cultural del Grup Baladre de Muro; amb el Grup de Cors i Danses "El Molinico de Alguazas", (Múrcia) 2008/09

El 31 de maig del 2008 varem acudir a la localitat d'Alguazas, (Múrcia) on invitats pel grup d'intercanvi: "Cors i Danses el Molinico" d'esta localitat murciana, assistirem al seu XIII Festival Homenatge a l'Hortolà, en el que es reconeix i guardona una persona rellevant d'esta població.
A les 22:00 hores, i en l'escenari alçat a este efecte en la Plaça de l'Ajuntament, els entusiastes membres de l'esmentat grup, han donat començament a l'acte, amb la proclamació de les madrines major i infantil. A continuació va ser designat el "Hortolà de l'Any 2008", seguidament Baladre va donar una variada mostra dels nostres balls i cançons en este festival d'Alguazas, tancant posteriorment el festival amb l'actuació del grup el Molinico d'Alguazas.
Este festival precedix a les festes patronals d'Alguazas del 6 al 15 de juny del 2008 i s'engloba en la mateixa celebració.
El grup d'intercanvi, "El Molinico d'Alguazas (Múrcia)" ens va tornar la visita el diumenge 5 d'octubre del 2008 amb motiu de la nostra "IV Fira Gastronòmica de Productes Típics i Artesans", on varen mostrar en la nostra població, en eixes dates festives; els seus costums i tradicions vingudes de terres murcianes, actuant entre les parades dels firers i animant al públic assistent, al matí i la vesprada del dia 5.


Grup:
  Cors i Danses El Molinico d'Alguazas, (Múrcia)
Presidenta: Maruja Aráez Verdú
Contacte: molinicocoros@yahoo.es
Telèfons: 661755890 - 654705571

Blog "El mirador de Alguazas"
Ajuntament d'Alguazas